Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Η Ελένη Βατσινά επισκέφτηκε το δήμο Μινώα

Θέματα με ρίζες βαθιά πολιτικές, τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα κάθε πολίτη είχε την ευκαιρία να συζητήσει η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, η οποία το Σαββατοκύριακο περιόδευσε στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.


Η κ.Βατσινά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο στα χωριά: Αρχοντικό, Γαλατάς, Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός, Αποστόλοι, Καστέλλι, Πολυθέα, Καρουζανό, Λύττος, Ασκοί, Ρουσοχώρια, Νιπιδιτό, Παναγιά, Αυλή, Κασσάνοι, Καραβάδος, Ίνι, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Μαθιά, Γεράκι, Αρμάχα, Αγ. Παρασκευή, Λιλιανό. Κατά τις συζητήσεις αναδείχθηκε ως πρώτης προτεραιότητας το ζήτημα της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών της, ενώ επίσης στο "τραπέζι" μπήκαν θέματα αγροτικής οικονομίας και στήριξης του πρωτογενούς τομέα.


Η υποψήφια βουλευτής Ελένη Βατσινά, εκφράζοντας τη φωνή και των νέων ανθρώπων που βιώνουν τα προβλήματα, τόνισε ότι η ψήφος της 7ης Ιουλίου πρέπει να είναι ψήφος ανάκτησης της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας και της ελπίδας. "Για αυτή τη διμέτωπη ανατροπή - ψυχολογίας και πολιτικής - κατέρχομαι στη μάχη των εκλογών, προκειμένου να συνεισφέρω ώστε αφενός να ακουστεί η "φωνή" των πολιτών κι αφετέρου να τεθεί το πλαίσιο διεκδίκησης λύσεων" - σημείωσε η κ.Βατσινά.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ