Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με Πρόεδρο Τουριστικών Πρακτόρων και Πρύτανη ΕΛ.ΜΕ. ΠΑ.

Με τον Πρόεδρο των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη, καθώς και με τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νίκο Κατσαράκη συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στο γραφείο του στη Λότζια, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με φορείς της πόλης, ενόψει και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.


Ο Δήμαρχος είχε εποικοδομητική συζήτηση και με τον κ. Βλατάκη για τα θέματα του τουρισμού και κυρίως για την προσπάθεια περαιτέρω επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, να γίνει αίτημα στην κυβέρνηση για την καθιέρωση απευθείας ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Σαντορίνη και κατά τους χειμερινούς μήνες,
Ακολούθως, στη συζήτηση του Δημάρχου με τον Πρύτανη, αφού επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει μέχρι στιγμής ο Δήμος με το Ίδρυμα, συμφωνήθηκε αυτή να διευρυνθεί με την συμμετοχή του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στις μόνιμες επιτροπές του Δήμου, εφόσον κριθεί ότι θα είναι χρήσιμη η επιστημονική υποστήριξη.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1927 το δράμα των παιδιών στην Σπιναλόγκα άν και ήταν υγιή
Τα κρητικά έπιπλα των σπιτιών περασμένων δεκαετιών
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ