Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

ΣΑΛΑΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ,ΞΥΔΙ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ



Υλικά



  • 100 γρ. ραδίκι
  • 100 γρ. σταμναγκάθι
  • 50 γρ. ρόκα
  • 100 γρ. γαλατσίδες
  • 50 γρ. άνηθο
  • 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
  • 50 γρ. μαϊντανό
  • 50 γρ. ρόδι (καρπούς)
  • 30 γρ. καρύδι τριμμένο
  • 20 γρ. μέλι
  • 20 γρ. ξύδι
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε όλα.  Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι.  Περιχύνουμε στα χόρτα.  Προσθέτουμε  τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο καρύδι.





ΠΗΓΗ: http://www.cretanfoodnews.gr/
ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ρακοκάζανο του Λεωνίδα στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών Αστρουσίων
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ