Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

ΣΑΛΑΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ,ΞΥΔΙ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ



Υλικά



  • 100 γρ. ραδίκι
  • 100 γρ. σταμναγκάθι
  • 50 γρ. ρόκα
  • 100 γρ. γαλατσίδες
  • 50 γρ. άνηθο
  • 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
  • 50 γρ. μαϊντανό
  • 50 γρ. ρόδι (καρπούς)
  • 30 γρ. καρύδι τριμμένο
  • 20 γρ. μέλι
  • 20 γρ. ξύδι
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε όλα.  Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι.  Περιχύνουμε στα χόρτα.  Προσθέτουμε  τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο καρύδι.





ΠΗΓΗ: http://www.cretanfoodnews.gr/
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - του Δημήτρη Σάββα
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Βάσιμες ελπίδες για αποκατάσταση της όρασης

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ