Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

ΣΑΛΑΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ,ΞΥΔΙ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ



Υλικά



  • 100 γρ. ραδίκι
  • 100 γρ. σταμναγκάθι
  • 50 γρ. ρόκα
  • 100 γρ. γαλατσίδες
  • 50 γρ. άνηθο
  • 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
  • 50 γρ. μαϊντανό
  • 50 γρ. ρόδι (καρπούς)
  • 30 γρ. καρύδι τριμμένο
  • 20 γρ. μέλι
  • 20 γρ. ξύδι
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε όλα.  Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι.  Περιχύνουμε στα χόρτα.  Προσθέτουμε  τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο καρύδι.





ΠΗΓΗ: http://www.cretanfoodnews.gr/
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ