Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

Αποχωρεί μετά απο 50 χρόνια παρουσίας στον Τουρισμό ο Μανόλης Ρασούλης

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον τουρισμό, ο… ισόβιος διευθυντής των ξενοδοχείων Elounda Beach και Bay Palace Μανόλης Ρασούλης αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.
Ο ίδιος είπε στην “Π” ότι είναι καιρός πλέον να ξεκουραστεί δίπλα στην οικογένειά του, την οποία έχει στερηθεί τόσα χρόνια λόγω της δουλειάς.

Ο κ. Ρασούλης έγραψε για τη νέα αυτή σελίδα στη ζωή του:
“Μετά απο 46 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel και Elounda Bay Palace της οικογένειας Μαντωνανάκη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου απο την εταιρεία λόγω συνταξιοδότησης.
Για πάνω απο 30 χρόνια ως  γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων της Ελούντας, είχα την τιμή και την ευθύνη να αναλάβω όχι μόνο τις καθημερινές λειτουργίες αλλά και την ανοικοδόμηση της φήμης ενός απο τα πιο εκπληκτικά και σεβαστά θέρετρα παγκοσμίως. Τώρα ήρθε η στιγμή να συνταξιοδοτηθώ και να παραδώσω αυτή την ευθύνη σε νεότερα χέρια που θα οδηγήσουν τα ξενοδοχεία στο λαμπρό μέλλον που τα περιμένει.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να σας ευχηθώ το μέλλον να σας φέρνει υγεία, ευημερία και προσωπική ευτυχία”.
Ένας άνθρωπος του τουρισμού που ξεχωρίζει
Ο Μανόλης Ρασούλης είναι ένας άνθρωπος του τουρισμού που διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, την εργατικότητα, τις ικανότητές του.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ