Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

Αποχωρεί μετά απο 50 χρόνια παρουσίας στον Τουρισμό ο Μανόλης Ρασούλης

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον τουρισμό, ο… ισόβιος διευθυντής των ξενοδοχείων Elounda Beach και Bay Palace Μανόλης Ρασούλης αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.
Ο ίδιος είπε στην “Π” ότι είναι καιρός πλέον να ξεκουραστεί δίπλα στην οικογένειά του, την οποία έχει στερηθεί τόσα χρόνια λόγω της δουλειάς.

Ο κ. Ρασούλης έγραψε για τη νέα αυτή σελίδα στη ζωή του:
“Μετά απο 46 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel και Elounda Bay Palace της οικογένειας Μαντωνανάκη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου απο την εταιρεία λόγω συνταξιοδότησης.
Για πάνω απο 30 χρόνια ως  γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων της Ελούντας, είχα την τιμή και την ευθύνη να αναλάβω όχι μόνο τις καθημερινές λειτουργίες αλλά και την ανοικοδόμηση της φήμης ενός απο τα πιο εκπληκτικά και σεβαστά θέρετρα παγκοσμίως. Τώρα ήρθε η στιγμή να συνταξιοδοτηθώ και να παραδώσω αυτή την ευθύνη σε νεότερα χέρια που θα οδηγήσουν τα ξενοδοχεία στο λαμπρό μέλλον που τα περιμένει.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να σας ευχηθώ το μέλλον να σας φέρνει υγεία, ευημερία και προσωπική ευτυχία”.
Ένας άνθρωπος του τουρισμού που ξεχωρίζει
Ο Μανόλης Ρασούλης είναι ένας άνθρωπος του τουρισμού που διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, την εργατικότητα, τις ικανότητές του.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ