Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας Ακοολογίας , Νευροωτολογίας στο Ρέθυμνο

Το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας , Νευροωτολογίας θα διοργανωθεί φέτος στο Ρέθυμνο7, 8 και 9 Ιουνίου 2019, στο σύμπλεγμα κτηρίων «Ωδείο Ρεθύμνου και Σπίτι του Πολιτισμού», από την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας με την συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε συναφείς ειδικότητες, σε ειδικούς αλλά και ειδικευόμενους εντός Κρήτης καθώς και στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου να συμμετάσχουν και να εντρυφήσουν στο αντικείμενο, που ουσιαστικά πολύ συχνά αντιμετωπίζουν κι εκείνοι στην καθημερινή τους πράξη.
Η επιτυχία του Συνεδρίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλού επιπέδου θεματολογία του, η οποία εστιάζει κυρίως στην «πολυπαραγοντική προσέγγιση του ιλίγγου και της βαρηκοΐας σε παιδιά και ενήλικες». Στο επιστημονικό πρόγραμμα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, διαδραστικές συνεδρίες, ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και instructional courses.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ