Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας Ακοολογίας , Νευροωτολογίας στο Ρέθυμνο

Το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας , Νευροωτολογίας θα διοργανωθεί φέτος στο Ρέθυμνο7, 8 και 9 Ιουνίου 2019, στο σύμπλεγμα κτηρίων «Ωδείο Ρεθύμνου και Σπίτι του Πολιτισμού», από την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας με την συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε συναφείς ειδικότητες, σε ειδικούς αλλά και ειδικευόμενους εντός Κρήτης καθώς και στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου να συμμετάσχουν και να εντρυφήσουν στο αντικείμενο, που ουσιαστικά πολύ συχνά αντιμετωπίζουν κι εκείνοι στην καθημερινή τους πράξη.
Η επιτυχία του Συνεδρίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλού επιπέδου θεματολογία του, η οποία εστιάζει κυρίως στην «πολυπαραγοντική προσέγγιση του ιλίγγου και της βαρηκοΐας σε παιδιά και ενήλικες». Στο επιστημονικό πρόγραμμα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, διαδραστικές συνεδρίες, ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και instructional courses.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ