Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Ενότητα, συγκρητισμός, ισόρροπη ανάπτυξη και συνεργασία με όλους το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για το νέο Περιφερειακό ΣυμβούλιοΘερμές ευχαριστίες προς όλους τους κρητικούς που επέλεξαν το συνδυασμό, εξέφρασε ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά την πρώτη συνεδρίαση μετά την εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, σημειώνοντας παράλληλα πως το βάρος της ευθύνης είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη εκλογή, με δεδομένη τη μεγάλη στήριξη των κρητικών. «Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους κρητικούς που επέλεξαν το συνδυασμό, αλλά θέλω να πως και σε όσους δεν μας στήριξαν πως θα είμαστε περιφερειακή αρχή για όλη την Κρήτη κι όλους τους κρητικούς και αναλογιζόμαστε το βάρος της ευθύνης που είναι ακόμα μεγαλύτερο από κάθε άλλη εκλογή αφού το 61% της Κρήτης εμπιστεύεται το συνδυασμό μας», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης. 
Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους σημειώνοντας πως «αξίζουν σε όλους ανεξάρτητα αν εξελέγησαν ή όχι γιατί όλοι μαζί χάνουμε ή κερδίζουμε». Συνεχάρη δε και τους επικεφαλής των συνδυασμών τονίζοντας πως συνέβαλλαν ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί «με ηρεμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους».  


Αναφερόμενος στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα αναλάβει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, υπογράμμισε πως θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι ώστε το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο να κινηθεί πάνω στις αρχές και τις αξίες που τέθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα για την Κρήτη. «Στηριζόμενοι στην ενότητα, το συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και ακούγοντας κάθε διαφορετική φωνή και άποψη, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τους κρητικούς», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του.  
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ