Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μαμουλάκη

Μια ευχάριστη επίσκεψη περίμενε τον Κώστα Μαμουλάκη το βράδυ της Πέμπτη στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Μαλεβιζίου που βρίσκεται στον Σκαφιδαρά, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο για να τον ευχαριστήσουν για την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στον αγώνα που δίνουν μέσα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ για μόνιμες δομές, σταθερή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το κράτος και μόνιμες θέσεις εργασίας για το προσωπικό.


Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης έχει ήδη εκφράσει την αμέριστη υποστήριξή του στους εργαζομένους του ΚΔΑΠ, του ΚΑΠΗ, του ΚΗΦΗ και γενικότερα, όλων των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στο Μαλεβίζι, όπως και κατά το παρελθόν έχει σταθεί στο πλευρό του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και των εργαζομένων της καθαριότητας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης: «Ως δημοτική αρχή παραμένουμε σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων όλων των κοινωνικών δομών. Ο αγώνας τους είναι δίκαιος, τα αιτήματά τους αυτονόητα και ελπίζουμε ότι θα τύχουν της κατάλληλης ανταπόκρισης από την πολιτεία. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν το σημαντικό κοινωνικό αντίτυπο αυτών των δομών, που ειδικά στο Μαλεβίζι με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ, έναν Οργανισμό με πολλά επιτεύγματα στο ενεργητικό του, βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο».

Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Ματθαίος Μανιούδης και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Ντουλάκης.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ