Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης


Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».



Ο Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με το προεδρείο, μέλη του συλλόγου και κατοίκους της περιοχής για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως είναι οι διανοίξεις δρόμων που οδηγούν στην περιοχή, η πλατεία, η μεγάλη παιδική χαρά, η πίστα skate park, ο ποδηλατόδρομος που βγαίνει στην λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, ο χώρος δωρεάν στάθμευσης του δημοτικού σχολείου, κ.α., καθώς και για τα όσα έχουν ήδη προγραμματιστεί, όπως είναι η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον χώρο του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου της περιοχής, αλλά και το υψίστης σημασίας έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που για τη συγκεκριμένη περιοχή έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Συζήτησε επίσης για όλα τα θέματα καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, η αποκατάσταση φθορών από βανδαλισμούς, η καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, κλπ.


Κοινή διαπίστωση και από αυτές τις επαφές, το ότι οι πολίτες απολαμβάνουν τα οφέλη από τα πολλά έργα υποδομών και ανάπτυξης, αναγνωρίζουν την προσπάθεια των τελευταίων ετών, ενώ παράλληλα διεκδικούν ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ