Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Ιερά Πανήγυρις στον ιερού ναού Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Γούβες

Ο Ιερός Ναός Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Γούβες διοργανώνει Ιερά Πανήγυρις με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Δευτέρα 20 Μαΐου
Ώρα 18:15
Η επίσημη Πανηγυρική υποδοχή, του Τιμίου Σταυρού με απότμημα του Τιμίου Ξύλου, από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, που θα τεθεί προς προσκύνηση κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κων/νου & Ελένης Κάτω Γουβών.
Ώρα 18:30
Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου Βογιατζόγλου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη.
Προ της ευλόγησης των άρτων θα προηγηθεί λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Κων/νου και Ελένης, στον παραλιακό δρόμο των Κάτω Γουβών.
Τρίτη 21 Μαΐου
Ώρα 7:15 π.μ.
Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Εορτής των Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης μετ’ αρτοκλασίας.


Το εκκλησάκι του Αγίου Κωσταντίνου βρίσκεται στης κάτω Γούβες  χτισμένο δίπλα στην θάλασσα σε ένα όμορφο μέρος με θέα., ενώ δίπλα του βρίσκεται ένα μικρό άλσος που το κάνει να είναι ειδιλλιακό μέρος για  Γάμους και βαπτίσεις.

Εορτάζει στις 21 Μαίου.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Ιερά Πανήγυρις στον ιερού ναού Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Γούβες
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ