Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Μάνου Κατράκη ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Μάνου Κατράκη στην Φοινικιά πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 7 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Γιώργο Καραντινό και Στέλα Αρχοντάκη, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη, συνομίλησε και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μανώλη Κουμαντάκη και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Φοινικιάς για τα προβλήματα της περιοχής.


Όλοι αναγνώρισαν ότι η ασφαλτόστρωση της Μάνου Κατράκη είναι έργο σημαντικό όσο και απαραίτητο, ωστόσο τόνισαν ότι υπάρχουν κι άλλα άλυτα θέματα.
Ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για την προεργασία που έχει γίνει σε μια σειρά από ζητήματα, όπως η εξαιρετικά σημαντική οριοθέτηση του ρέματος της Χρυσοβαλάντου αλλά και η μελέτη για τον κόμβο, πριν στον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό που αναμένεται, όταν υλοποιηθεί, να ανακουφίσει την κυκλοφορία προς την Φοινικιά και όχι μόνο.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Στο πλαίσιο του προγράμματος οδοποιίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, προχωράμε στην ασφαλτόστρωση της οδού Μάνου Κατράκη, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Φοινικιάς.


Mε τον τρόπο που είναι δομημένη η περιοχή, καθίσταται δύσκολη και χρονοβόρα η ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών της, όμως εμείς με μεθοδική δουλειά έχουμε θέσει τις βάσεις ώστε να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ