Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Νέα δωρεά φαρμακευτικού υλικού από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

 Οι Κρήτες όπου γης στηρίζουν τον τόπο τους – Ένα ακόμα φορτηγάκι γεμάτο φαρμακευτικό υλικό στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου – Κώστας Μαμουλάκης: Μια ακόμα συγκινητική δωρεά από τους συμπατριώτες μας που δεν ξεχνούν την Κρήτη


Ένα ακόμα φορτηγάκι γεμάτο φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα, απαραίτητα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δώρισε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι οι Κρήτες όπου γης όχι μόνο δεν ξεχνούν, αλλά υποστηρίζουν με κάθε ευκαιρία τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευή ο αδερφός του Προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλη Κουγιουμουτζή, Ζαχαρίας, παρέδωσε στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη το νέο υλικό που συγκέντρωσε το Συμβούλιο, με σκοπό να διατεθεί στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Το υλικό παρέλαβε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης με τον Αντιδήμαρχο Μανώλης Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον Ζαχαρία Κουγιουμουτζή, ενώ ο Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα συγκινητική δωρεά από τους συμπατριώτες μας που δεν ξεχνούν την Κρήτη, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Μανόλη Κουγιουμουτζή και όλα τα μέλη του Συμβουλίου για την νέα ευγενική τους χειρονομία και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε ξανά το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ζαχαρία Κουγιουμουτζή που διεκπεραίωσε αποτελεσματικά όλη τη διαδικασία όπως επίσης και τον Κώστα Ορφανάκη της Minoan Logistics που έκανε αφιλοκερδώς την μεταφορά του ιατροφαρμακευτικού υλικού».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ