Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019

Στ Αρναουτακης: Η Περιφερεια στηρίζει τον Αθλητισκοπό, την νεολαία της Κρήτης


Στην στήριξη από την Περιφέρεια του ερασιτεχνικού Αθλητισμού, της νεολαίας της Κρήτης αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην τιμητικη εκδηλωση που οργανωσε ο Γυμναστικος Αθλητικός Συλλογος γυναικείου Βόλεϊ Μεσσαράς παρουσία Αρχων, τοπικων φορεων, της Αυτοδιοίκησης, του Αθλητισμού, αθλητών και πλήθους κόσμου.


Η Περιφέρεια Κρήτης, τόνισε ο κ. Αρναουτάκης στηρίζει και ενισχύει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ολα τα αθλήματα και συνεργάζεται με φορείς της Αυτοδιοίκησης, του Αθλητισμού σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που συσπειρώνει τη νεολαία και αναδεικνύει τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι».
Τον Περιφερειάρχη,τους φορεις, Αθλητες, πολίτες, καλοσωρισε με θερμα λόγια στην εκδηλωση που εγινε στο κεντρο «Φαιστός» ο Πρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου Μανολης Σφακιανακης. Στην διάρκεια δε της εκδηλωσης τιμήθηκε ο κ. Αρναουτακης για την προσφορά του στο γυναικείο βόλεϊ-στον Αθλητισμό, ενω παράλληλα εγινε βραβευση αθλητριών όλων των κατηγοριών του συλλόγου. 
Στην εκδηλωση ηταν παρών ο βουλευτής Νικος Ηγουμενιδης, ενω απο πλευρας Περιφέρειας μαζι με τον κ. Αρναουτακη, ηταν οι Αντιπεριφερειάρχες Εφη Κουτεντακη, Γιαννης Λεονταράκης, ο Εντεταλμένος συμβουλος Αθλητιισμού Νικος Συριγωνακης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Λαμπρος Καμπουράκης, Φανούρης Τουπακης και ο υποψήφιος Περιφερειακος συμβουλος Βαγγελης Ζαχαρης. 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ