Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Εγκάρδια υποδοχή στον Στ. Αρναουτάκη σε πόλεις, χωριά.Εγκάρδια υποδοχή στον Στ. Αρναουτάκη σε πόλεις, χωριά. Σήμερα στο Ρέθυμνο κεντρική προεκλογική ομιλία.

Με εγκάρδιες εκδηλώσεις και μηνύματα νίκης γίνεται δεκτός ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης από εκπροσώπους φορέων και πολίτες στην διάρκεια των περιοδειών του στις πόλεις και στην ενδοχώρα της Κρήτης.Ο κ. Αρναουτάκης σήμερα Δευτέρα στις 8μ.μ. θα μιλήσει στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» στο Ρέθυμνο, στο Ωδείο (αίθουσα Πρεβελάκη), ενώ χθες Κυριακή συναντήθηκε με πολίτες στα Χανιά, στον Αλικιανό, όπως επίσης στα Σακτούρια και την Αγ. Γαλήνη Ρεθύμνου με κατάληξη το Τυμπάκι Ηρακλείου.
Ειδικότερα στα Σακτούρια μια περιοχή που στο παρελθόν είχε καταστραφεί από πυρκαγιές, τον κ. Αρναουτάκη καλωσόρισαν θερμά και ευχαρίστησαν για την στήριξη του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Γιάννης-Νεκτάριος Χαραλαμπάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Ταβερναράκης και οι κάτοικοι, με τους οποίους έγινε συζήτηση για τα έργα υποδομής του οικισμού αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.


Ανάλογη, εγκάρδια υποδοχή στον Περιφερειάρχη έγινε στην συνέχεια στην Αγ. Γαλήνη από τον Πρόεδρο της κοινότητας και πρόεδρο του Αθλητικού ομίλου Μανόλη Φουντεδάκη, τοπικούς φορείς, τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και αθλητές που συμμετείχαν σε ποδηλατικούς αγώνες.
Οι συναντήσεις χθες του κ. Αρναουτάκη ολοκληρώθηκαν  στο Τυμπάκι όπου είχε επίσης εγκάρδια συνάντηση με κατοίκους, και καταστηματάρχες της περιοχής.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ