Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη στο σινέ ΜΙΝΩΑ στην ΣητείαΜε πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρωμένου Σητείας, διοργανώθηκε την Τετάρτη 8 Μαίου η συναυλία αγάπης για την οικονομική βοήθεια της νοσηλείας του μικρού Παναγιώτη στην Ελβετία!.
Οι γνωστοί καλλιτέχνες Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και το συγκρότημα τους αφιλοκερδώς, τραγούδησαν για τον μικρό Παναγιώτη αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους σε κοινωνικά θέματα.
Εξίσου μεγάλη ήταν και η άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων απο την Victoria Cinemas, που διαχειρίζονται το σινέ ΜΙΝΩΑ, όπου στο άκουσμα της συναυλίας αγάπης προσέφεραν δωρεάν τον χώρο.


Αρκετοί Σητειακοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδειξαν για ακόμη μία φορά, το ανθρώπινο και συγχρόνως κοινωνικό

ενδιαφέρον, με στόχο να γίνει καλά και να επιστρέψει υγιής πίσω στην Σητεία, ο μικρός Παναγιώτης!
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης καθώς επίσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Σητείας κύριος Νίκος Καραμανωλάκης.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, εκτός την δωρεάν συναυλία κάνουν και άλλες ενέργειες για την επιπλέον οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την συμβολή τους στην οικονομική ενίσχυση του μικρού "ήρωα".


ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ