Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο νέο πάρκο της Αμπεριάς – Το διασκέδασαν με την... ψυχή τους μικροί και μεγάλοι!

Παρά τα “τερτίπια” του καιρού, η εκδήλωση που διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής(5/5) στο νέο πάρκο της Αμπεριάς, ο Δήμος Χανίων και η ομάδα “η Γειτονιά μας-Λενταριανά” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού πλήθος κόσμου, γείτονες και μη τουπανέμορφου πάρκου, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και πέρασαν ένα ξένοιαστο πρωινό.Εκείνα που φυσικά το διασκέδασαν περισσότερο ήταν τα ίδια τα παιδιά...
Παρών φυσικά ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής. Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει εκ νέου και “ιδίοις όμμασι”την αξία και την ποιότητα του νέου πάρκου της Αμπεριάς και της αξιοποίησης που έγινε στο συγκεκριμένο χώρο με τη δημιουργία του. Ένα πάρκο που αναβαθμίζει σε μέγιστο βαθμό την περιοχή της Αμπεριάς.
Το μέλος της ομάδας “η Γειτονιά μας-Λενταριανά” Κική Δούκα τόνισε σε δηλώσεις της ότι η δημιουργία αυτού του πάρκου κατόπιν των πρωτοβουλιών του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα και της νυν δημοτικής αρχής, δίνει άλλη “πνοή” στην περιοχή και επιπλέον πολλά κίνητρα στα παιδιά που θα έχουν ένα μέρος απασχόλησης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και εκπαίδευσης”.
Στην εκδήλωση έγιναν αγώνες εκμάθησης ποδηλάτου και ασφαλούς οδήγησης και διάφορα παιχνίδια. Επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τα σύγχρονα όργανα γυμναστικής που έχουν τοποθετηθεί εντός του Πάρκου, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά κεράσματα.
p1
p2
p3
p4
p5
p6
p7
p8
p9
p10
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ