Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Στη Ρογδιά ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας


Στη Ρογδιά βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι μπορεί!». Σε μια ανοιχτή συζήτηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής, ο Μενέλαος Μποκέας συνομίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, αναπτύσσοντας παράλληλα τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας.


Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Η Ρογδιά ο πανέμορφος γραφικός οικισμός του Μαλεβιζίου με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, αντί να βελτιώνει την εξωστρέφειά της, κάθε χρόνο κλείνεται περισσότερο στα στενά της όρια. Αντί να εξελίσσεται βάσει των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, παρακαλεί για τα αυτονόητα. Αυτή η στροφή προς τα πίσω, έχει ονοματεπώνυμο.
Η Ρογδιά του φυσικού κάλλους και της πρωτογενούς παραγωγής, χρειάζεται να αναδείξει τις δυνατότητές της και να αποκτήσει την αξία που της αναλογεί. Χρειάζεται να διασφαλίσει προϋποθέσεις που θα την αναπτύξουν βιώσιμα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων, που θα ενισχύσουν κάθε υγιή δραστηριότητα στην περιοχή.
Θέλουμε τη Ρογδιά πυλώνα της ταυτότητας του Μαλεβιζίου, πόλο έλξης και ζωντανό κύτταρο δημιουργίας. Με στρατηγικό σχεδιασμό και σεβασμό στην τοπική παραγωγή, το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Γιατί η επένδυση στον άνθρωπο είναι επένδυση στο μέλλον».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Η οικία Τσαχάκη στην πόλη του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ