Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογη, νέα υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της τη δυναμική της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη είναι πολύτεκνη μητέρα, δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα. Με μεγάλη όρεξη για προσφορά στον τόπο, πολλές ικανότητες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής προσφορά, επιθυμεί να ενισχύσει την κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλεται στο Δήμο Μαλεβιζίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη έχει τελειώσει το τμήμα νοσηλευτικής του ΕΠΑΛ ενώ σήμερα, είναι φοιτήτρια του Νοσηλευτικού Τμήματος του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:«Υποδεχόμαστε μια ακόμα νέα υποψηφιότητα, την Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη. Μια γυναίκα πολυτάλαντη και ενεργητική, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, με όρεξη, ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Μαζί και με την Αναστασία, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας στο Μαλεβίζι. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, με γνώμονα την ιστορία και τον πολιτισμό μας, με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και ενθουσιασμό, προχωράμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ