Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Προχωρούν οι εργασίες για την υδροδότηση της Τοπικής Κοινότητας Κρασίου Δήμου Χερσονήσου

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την «υδροδότηση Τοπικής Κοινότητας Κρασίου», που λύνει οριστικά το μείζον αυτό πρόβλημα για την κοινότητα.
Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στη δημιουργία εξωτερικού αγωγού μεταφοράς ύδατος από την Τ.Κ. Γωνιών στην Τ.Κ. Κρασίου, στη δημιουργία δύο νέων αντλιοστασίων και μίας νέας δεξαμενής στο ενδιάμεσο του αγωγού. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή συσκευών ελέγχου και ασφαλούς λειτουργίας του αγωγού, των αντλιοστασίων και της δεξαμενής, αλλά και η σύνδεση του νέου αγωγού με το υφιστάμενο τμήμα προς τη δεξαμενή του Κρασίου.


Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, κ. Γιάννη Ρουσάκη με το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, “LYDAKIS CONSTRACTION CO.”, κ. Χαράλαμπο Λυδάκη, παρουσία του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Κρασίου, κ. Κώστα Αργυράκη.
Να σημειωθεί ότι το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 215.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουλίου, χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ