Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Στην Ουγγαρία το μουσικό σχήμα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης «ΙΑΜΑ»

Το μουσικό σχήμα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης «ΙΑΜΑ» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από γιατρούς, και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Tihany της Ουγγαρίας, το Σάββατο 11 Μαΐου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η εκδήλωση διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική ιατρική ομάδα «Asklepios- Med» με έδρα την πόλη Szeged της Ουγγαρίας (διευθυντής ο καθηγητής AndrásPalotás), με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Μορφωτικό Σύλλογο Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης με χορηγίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.
Το μουσικό σχήμα «ΙΑΜΑ» αποτελεί πρωτοβουλία ιατρών μουσικών που εμπνέονται από τους σκοπούς του Μουσείου Ιατρικής. Το ΙΑΜΑ συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις σε όλη την Κρήτη από το 2016, και είναι η πρώτη φορά που προσκαλείται να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος έχοντας στις αποσκευές του μουσικές δημιουργίες από το χώρο του ελληνικού παραδοσιακού και έντεχνου τραγουδιού»

ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ