Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Στην Ουγγαρία το μουσικό σχήμα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης «ΙΑΜΑ»

Το μουσικό σχήμα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης «ΙΑΜΑ» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από γιατρούς, και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Tihany της Ουγγαρίας, το Σάββατο 11 Μαΐου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η εκδήλωση διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική ιατρική ομάδα «Asklepios- Med» με έδρα την πόλη Szeged της Ουγγαρίας (διευθυντής ο καθηγητής AndrásPalotás), με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Μορφωτικό Σύλλογο Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης με χορηγίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.
Το μουσικό σχήμα «ΙΑΜΑ» αποτελεί πρωτοβουλία ιατρών μουσικών που εμπνέονται από τους σκοπούς του Μουσείου Ιατρικής. Το ΙΑΜΑ συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις σε όλη την Κρήτη από το 2016, και είναι η πρώτη φορά που προσκαλείται να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος έχοντας στις αποσκευές του μουσικές δημιουργίες από το χώρο του ελληνικού παραδοσιακού και έντεχνου τραγουδιού»

ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........