Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας σε Γάζι και Αμμουδάρα


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα έργων βελτίωσης της καθημερινότητας σε οδούς της Αμμουδάρας και του Γαζίου – Πεζοδρόμια και οδόστρωμα στο στόχαστρο  Κώστας Μαμουλάκης: Καμία μέρα χαμένη από τον αγώνα βελτίωσης της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών



Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας σε Γάζι και Αμμουδάρα, που περιλαμβάνουν επιδιορθώσεις πεζοδρομίων, αποκαταστάσεις φθορών, βαψίματα ρείθρων και οδικών σημάνσεων, κ.α. Τις σχετικές εργασίες επιθεώρησε για μια ακόμα φορά και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, δίνοντας παράλληλα και τεχνικές οδηγίες ως πολιτικό μηχανικός, για τον άρτιο τρόπο εκτέλεσης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση το πρόγραμμα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας. Τόσο στην Αμμουδάρα, όσο και στην πρωτεύουσα του δήμου μας το Γάζι, τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο να υπάρξει το ιδανικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται, να παρακαλέσω τους οδηγούς να παρακολουθούν τις σημάνσεις που τοποθετούνται έτσι ώστε να διευκολυνθεί το έργο των τεχνικών συνεργείων»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ