Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Βραβεύτηκαν κορυφαίοι Μαλεβιζιώτες αθλητές του TAEKWON-DO

Τρία στελέχη της Εθνικής ομάδας TAEKWON-DO ITF με καταγωγή από το Μαέβίζι, μαζί με τον προπονητή τους, που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών και Βετεράνων, το οποίο διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας, βράβευσε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.


Πρόκειται για τον Γιάννη Γεροντή, που είναι αθλητής και προπονητής του Συλλόγου Παγκρήτια Ακαδημία TAEKWON-DO Ηρακλείου, την Αλεξάνδρα Μυλωνά, τον Δημήτρη Κουτάντο και τον Γιώργο Πετούση, οι οποίοι πέτυχαν αξιόλογες διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Ειδικότερα:
Ο Γιάννης Γεροντής κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των Τουλ 6 Dan.
Η Αλεξάνδρα Μυλωνά κατέκτησε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των Τουλ 1 Dan.
Ο Δημήτρης Κουτάντος κατέκτησε την πέμπτη θέση στη μάχη στα 90κιλα.
Ο Γιώργος Πετούσης κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο στα 80 κιλα.

Τους αθλητές και τον προπονητή τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος τόνισε ότι: «Με συστηματική προπόνηση, πολύ κόπο και με ευγενή άμιλλα, σύμφωνα και με την φιλοσοφία και τις αρχές του αθλήματος, πέτυχαν να κατακτήσουν μια θέση ψηλά στην γενική κατάταξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με αυτή την τελετή απονομής επαίνων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου καλούμαστε να τιμήσουμε τις προσπάθειές τους και να τους συγχαρούμε για την επιτυχία τους. Να επιβραβεύσουμε τους κόπους και τις προσπάθειές τους. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι να είστε πάντα υγιείς με πολλές επιτυχίες στον κοπιαστικό αλλά ευγενή σκοπό που έχετε θέσει».

Συγχαρητήρια στα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας έδωσαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Μανώλης Γενναράκης και Μιχάλης Χουστουλάκης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1927 το δράμα των παιδιών στην Σπιναλόγκα άν και ήταν υγιή
Τα κρητικά έπιπλα των σπιτιών περασμένων δεκαετιών
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ