Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Βραβεύτηκαν κορυφαίοι Μαλεβιζιώτες αθλητές του TAEKWON-DO

Τρία στελέχη της Εθνικής ομάδας TAEKWON-DO ITF με καταγωγή από το Μαέβίζι, μαζί με τον προπονητή τους, που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών και Βετεράνων, το οποίο διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας, βράβευσε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.


Πρόκειται για τον Γιάννη Γεροντή, που είναι αθλητής και προπονητής του Συλλόγου Παγκρήτια Ακαδημία TAEKWON-DO Ηρακλείου, την Αλεξάνδρα Μυλωνά, τον Δημήτρη Κουτάντο και τον Γιώργο Πετούση, οι οποίοι πέτυχαν αξιόλογες διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Ειδικότερα:
Ο Γιάννης Γεροντής κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των Τουλ 6 Dan.
Η Αλεξάνδρα Μυλωνά κατέκτησε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των Τουλ 1 Dan.
Ο Δημήτρης Κουτάντος κατέκτησε την πέμπτη θέση στη μάχη στα 90κιλα.
Ο Γιώργος Πετούσης κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο στα 80 κιλα.

Τους αθλητές και τον προπονητή τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος τόνισε ότι: «Με συστηματική προπόνηση, πολύ κόπο και με ευγενή άμιλλα, σύμφωνα και με την φιλοσοφία και τις αρχές του αθλήματος, πέτυχαν να κατακτήσουν μια θέση ψηλά στην γενική κατάταξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με αυτή την τελετή απονομής επαίνων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου καλούμαστε να τιμήσουμε τις προσπάθειές τους και να τους συγχαρούμε για την επιτυχία τους. Να επιβραβεύσουμε τους κόπους και τις προσπάθειές τους. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι να είστε πάντα υγιείς με πολλές επιτυχίες στον κοπιαστικό αλλά ευγενή σκοπό που έχετε θέσει».

Συγχαρητήρια στα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας έδωσαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Μανώλης Γενναράκης και Μιχάλης Χουστουλάκης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ρακοκάζανο του Λεωνίδα στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών Αστρουσίων
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ