Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Νέα συνεργασία για το LoveGreece.com για την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής μόδας

Το LoveGreece.com του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη συμπράττει με τον Γιώργο Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟZON, και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη για την ανάδειξη του έργου νέων Ελλήνων σχεδιαστών μόδας.
Το LoveGreece.com, πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό δημιουργικό κόσμο μέσα από μία ακόμη δράση του γύρω από το έργο Ελλήνων σχεδιαστών μόδας που επάξια εκπροσωπούν τη χώρα μας εντός και εκτός συνόρων. Το LoveGreece.com ενώνει τις δυνάμεις του με τον εκδότη του περιοδικού OZON Γιώργο Κελέφη και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη, σε μια πολυδιάστατη δράση που σκοπό έχει να ενισχύσει νέους ταλαντούχους σχεδιαστές που διαμορφώνουν το σύγχρονο προφίλ της ελληνικής μόδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το LoveGreece.com θα δώσει το “παρών” στον φετινό θεσμό του Fashion Room Service, του απόλυτου urban fashion event που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στην Αθήνα και στις 8 Μαΐου 2019 στη ΘεσσαλονίκηΗ κριτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί, μέλη της οποίας θα είναι μεταξύ άλλων ο εκδότης Γιώργος Κελέφης, η δημοσιογράφος Μαρία Παμπουκίδη, οι σχεδιαστές Ιωάννα Κουρμπέλα και Στέλιος Κουδουνάρης και ο εικαστικός καλλιτέχνης Poka Yio, μέλος επίσης της κριτικής επιτροπής του LoveGreece.com, θα επιλέξει 15 Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και αξεσουάρ. Στη συνέχεια οι επιλεγμένοι δημιουργοί θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του Fashion Room Service να παρουσιαστούν μέσα από την πλατφόρμα του LoveGreece.com μιλώντας για τη δουλειά τους. Η κορύφωση της δράσης θα έρθει τον ερχόμενο Ιούνιο όταν οι σχεδιαστές θα
προβάλουν τις νέες τους κολεξιόν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από το LoveGreece.com

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, κυρία Τζίνα Μαμιδάκη, δήλωσε σχετικά: “Η στήριξη της έκφρασης του ταλέντου και της πρωτοπόρας και καινοτόμας σκέψης των Ελλήνων δημιουργών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του LoveGreece.com, πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Οι προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της ελληνικής μόδας είναι πολύ σημαντικές και από την πλευρά μας δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε
συμπαραστάτες των νέων Ελλήνων δημιουργών, πάντα μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που ξεχωρίζουν με την πορεία τους και την προσφορά τους στον κλάδο τους.”Περισσότερα για το περιοδικό ΟΖΟΝ
Το urban fashion περιοδικό ΟΖΟΝ διαγράφει σταθερή πορεία στην ανεξάρτητη έντυπη επικοινωνία από το 1996 και αποτελεί το πρώτο ελληνικό free press περιοδικό που ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα δημιουργώντας διεθνές προφίλ, μέσα από τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις μόδας και διοργανώσεις γύρω από τις σύγχρονες μορφές τέχνης. Το ΟΖΟΝ είναι ένα διαφορετικό περιοδικό μόδας που εστιάζει στην urban youth culture, τη σύγχρονη μόδα, τέχνη και μουσική. Η ηλεκτρονική μορφή του μέσα από το OZONWEB δεν είναι μόνο ένα φιλόδοξο εγχείρημα αλλά ένας δίαυλος επικοινωνίας με ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό.

Περισσότερα για το Fashion Room Service
Από το 2011, η δημιουργική ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ αναλαμβάνει την ανάδειξη νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels. Στο ιδιαίτερο απόγευμα του Fashion Room Service, φέρνει σε επαφή επιλεγμένα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές, με fashion editors, influencers, potential buyers και όλο το fashion & art crowd της πόλης. Το βασικό concept του event προβλέπει ότι κάθε σχεδιαστής ή brand, αναλαμβάνει να διαμορφώσει ένα δωμάτιο, στο εκάστοτε ξενοδοχείο που φιλοξενεί την εκδήλωση, και μέσα από αυτό να αναδείξει την δουλειά του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.


Περισσότερα για το LOVEGREECE.COM
Με αφετηρία την πίστη στον δυναμισμό και στη δημιουργικότητα του ελληνικού πνεύματος και κεντρικό μήνυμα «We believe, we can», το Lovegreece.com αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, η οποία έχει στόχο την προβολή επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και άλλων επαγγελματιών που κινούνται στους άξονες της εξωστρέφειας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Αποστολή του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη είναι να επινοεί και να υλοποιεί προγράμματα και δράσεις που συνάδουν με το όραμά του και αφορούν τις τέχνες, τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέσα από επιχειρηματικά φόρουμ, εκθέσεις, συνέδρια, lobbying events, καθώς και συνεντεύξεις και μικρά ντοκιμαντέρ στο διαδίκτυο, το Lovegreece.com δίνει βήμα στο πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, έτσι ώστε να παρουσιάσει το έργο και τα μελλοντικά σχέδιά του.
Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την κ. Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, το οποίο παραμένει προσηλωμένο στην προσφορά στην ελληνική κοινωνία, μέσα από δράσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ο φορέας δίνει φωνή σε επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, δημιουργούς και ειδικούς να παρουσιάσουν το ταλαντούχο και καινοτόμο δυναμικό της. Με το ήθος και το όραμά τους, συνιστούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη χώρα μας που αξίζει να αναδειχθεί στο εξωτερικό. Η επιλογή τους γίνεται με κριτήρια την εντιμότητα και το βαθμό δημιουργικότητας, καινοτομίας, εξωστρέφειας και αυθεντικότητας των εγχειρημάτων τους, γνωρίσματα που αποδίδουν προστιθέμενη αξία σε μια συντονισμένη και συστηματική δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη και το LoveGreece.com παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Κυριακή Κωστολίδου (+30 210 3302284 | +30 6981 487570 | kyriaki@lovegreece.com)
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ