Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Ανάγνωση παραμυθιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γάζι – Μικρά παιδιά ξεναγήθηκαν και είδαν από κοντά τους πολύτιμους θησαυρούς της βιβλιοθήκης – Κώστας Μαμουλάκης: Δίνουμε στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα βιβλίαΠαγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου η 2α Απριλίου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα!

Τα μικρά παιδιά του παιδικού σταθμού «Το Χαμόγελο» επισκέφτηκαν τη βιβλιοθήκη, ξεναγήθηκαν στους χώρους της, ενημερώθηκαν για τον σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας της και παρακολούθησαν ανάγνωση παραμυθιών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Βιβλιοθήκης. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτά, αλλά δώρισαν και ένα πολύ όμορφο δημιούργημά τους, μια χειροποίητη κούκλα ενώ δημιούργησαν και έναν κοινό λογαριασμό για να μπορούν να δανειστούν βιβλία, ως παιδικός σταθμός.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει, να σε ξεκουράσει και νομίζω ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από την βιβλιοθήκη μας, δίνουμε και στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίζουν και να αγαπήσουν την ανάγνωση μέσα από μια τόσο σημαντική δομή. Μια δομή με τεράστιο πλούτο, σημαντικά αρχεία και πολλές χιλιάδες συγγράμματα για κάθε ηλικία».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ