Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας και με τον ΟΛΗ

Συνάντηση με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας αλλά και με την Διοίκηση του ΟΛΗ πραγματοποίησε σήμερα στο Ηράκλειο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. 

-Στη συνάντηση με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας ο Νίκος Ηγουμενίδης ενημερώθηκε διεξοδικά για τις παρατηρήσεις της Ένωσης σχετικά με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, και τα σχετικά άρθρα που αφορούν τους Αξιωματικούς. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τον κλάδο των Αξιωματικών της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών και το μισθολογικό.


Από την Ένωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Στυλιανός Καρακούδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Ζερβάκης και ο κ. Ιωάννης Μαραβελάκης (μέλος).

-Κατά την επίσκεψη του στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Απόλλωνα Φιλιππή.  

Ο κ.Φιλιππής ενημέρωσε τον βουλευτή για τις διαδικασίες τροποποίησης της χερσαίας ζώνης, για το master plan του λιμανιού και την δημιουργία μαρίνας σκαφών αναψυχής και υδατοδρομίου (για το τελευταίο υπάρχει μελέτη).


Στη συνάντηση τονίστηκε ότι το εμπορικό κομμάτι του λιμανιού έχει ενισχυθεί πρόσφατα από προσωπικό, χειριστές και τεχνίτες μηχανημάτων, αλλά και από τον ανάλογο εξοπλισμό. Παρά την ενίσχυση όμως εξακολουθεί να υφίσταται το ζήτημα  της έλλειψης του προσωπικού.

Επίσης, ο βουλευτής, ως Συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε και ενημερώθηκε από τον κ.Φιλιππή για την πορεία της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη ανάκαμψη.

Στη συζήτηση δεν παραλείφθηκε και το θέμα της περαιτέρω αξιοποίησης του λιμανιού καθώς και των επενδύσεων. Τέλος, στο τραπέζι τέθηκε και το ζήτημα της μαρίνας των Μαλλίων και το τουριστικό αγκυροβόλιο του Τσούτσουρα.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ