Ένα ανοιξιάτικο εργαστήριο καλλιτεχνικής ανακύκλωσης έρχεται στον ΕΣΔΑΚ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ένα ανοιξιάτικο εργαστήριο καλλιτεχνικής ανακύκλωσης έρχεται στον ΕΣΔΑΚ

Ένα ανοιξιάτικο εργαστήριο καλλιτεχνικής ανακύκλωσης με ελεύθερη συμμετοχή, έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. από την Όλγα Χρήστου!
Την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Απριλίου, από τις 17:30 έως τις 20:00, στα γραφεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στο Ηράκλειο (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, στον 3ο όροφος), οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατασκευάσουν χάρτινα λουλούδια και να φτιάξουν το μαγιάτικο στεφάνι.Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
·         4 φύλλα μονόχρωμα χαρτιά (περιτυλίγματος, Α4, χαρτοϋφασμα, ότι υπάρχει, κατά προτίμηση σταθερό αλλά να διπλώνεται εύκολα)
·         Ψαλίδι
·         κόλλα υγρή και στικ

Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές και δεν προϋποθέτει παρακολούθηση των προηγούμενων. Απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, αν συνοδεύονται. Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε και νέα μέλη!

Αν και το εργαστήριο είναι ελεύθερο, απαιτείται δήλωση συμμετοχής για μια από τις δυο ημέρες και λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής: olga.christou@hotmail.com (κατά προτίμηση) και τηλ. 6944-573950 (εάν δεν υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση).

Post Top Ad

.............