Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Στο Καβροχώρι ο Μενέλαος Μποκέας

Το Καβροχώρι αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό των επισκέψεων του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα. Ο ίδιος και τα μέλη της παράταξής του βρέθηκαν στο Καβροχώρι, στο πλαίσιο της διαβούλευσης του προγράμματος του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί» με τις τοπικές κοινωνίες. Κάτοικοι και φορείς συνομίλησαν μαζί του για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Σε δηλώσεις του, ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Στο Καβροχώρι, τα αυτονόητα έχουν καταστεί ζητούμενα. Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι πρωτίστως αλλαγή νοοτροπίας. Ζητούν η φωνή τους να ακουστεί. Να συναποφασίζουν για το μέλλον του τόπου όπου ζουν. Βρίσκονται σε κομβικό σημείο για το Δήμο, συνεχώς αναπτύσσονται οικιστικά, αλλά νιώθουν αποκομμένοι. Έχουν πάθος, ενέργεια και θέληση να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, αλλά χρειάζονται το πλαίσιο που θα τους ενισχύσει αναπτυξιακά.
Θέλουμε και πρέπει να δούμε το Καβροχώρι ένα δυναμικό οικισμό με σύγχρονη αναπτυξιακή προοπτική για τους κατοίκους του. Με πολιτικές που θα ισχυροποιήσουν την τοπική οικονομία, προσδίδοντας στον οικισμό προστιθέμενη αξία. Ένα μόλις βήμα πριν το αστικό κομμάτι του Δήμου η τουριστική ροή, η πρωτογενής παραγωγή και το φυσικό περιβάλλον μπορούν να λειτουργήσουν συνδετικά.
Γι’ αυτό στο Καβροχώρι είναι επιτακτικό να προβλέψουμε, να σχεδιάσουμε, να προλάβουμε το μέλλον. Μαζί. Με το Δήμο πυλώνα σύνθεσης και συνεργασίας. Με το Δήμο κομμάτι των ανθρώπων του».

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ