Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Βραβεύτηκαν Δήμαρχος Ηρακλείου και Περιφερειάρχης στην γιορτή του ΣΕΓΑΣ

Την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου σε κάθε προσπάθεια που προωθεί τον υγιή αθλητισμό εξέφρασε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από τον ΣΕΓΑΣ, το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης».Στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κρήτης, όπου βραβεύονται οι αθλητές και οι αθλήτριες της Κρήτης που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ο Δήμαρχος τιμήθηκε για την διαχρονική και έμπρακτη συνεισφορά του Δήμου Ηρακλείου στον κλασσικό αθλητισμό.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, καθώς και τις οικογένειες τους διότι κατά κανόνα, πίσω από την επιτυχία ενός νέου ανθρώπου βρίσκεται μια οικογένεια που τον στηρίζει..
Εμείς ως Δήμος Ηρακλείου, είτε στο RUN GREECE, είτε με όποιον άλλο τρόπο μας ζητηθεί , θα είμαστε πάντα δίπλα στις προσπάθειες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ αλλά και σε κάθε προσπάθεια που προωθεί τον υγιή πρωταθλητισμό και φυσικά τον μαζικό αθλητισμό».


Βραβεύτηκε επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος τόνισε: «H Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει ενεργά το RUN GREECE με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που διεξάγονται στην Κρήτη. Στεκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και κάθε αθλητικής ομοσπονδίας και ένωσης που εργάζεται για την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλους τους νομούς της Κρήτης».
Βραβεύτηκαν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.


ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο Ελβετός - Κρητικός οδοντίατρος Julien Grivel
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ