Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Στον Καμαριώτη ο Μενέλαος Μποκέας

Τον Καμαριώτη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί».  Σε δηλώσεις του, έπειτα από τις συζητήσεις που είχε με κατοίκους και φορείς της περιοχής, ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:


 «Στο Μαλεβίζι του 2019, είναι πολλά αυτά που μας προβληματίζουν, περισσότερα όμως όσα μας ενώνουν γύρω από ένα κοινό στόχο: να ζωντανέψουμε ξανά τους οικισμούς μας. Να αναδείξουμε την πραγματική αξία του τόπου μας, καθιστώντας τον πιο λειτουργικό για τους κατοίκους του και πιο φιλόξενο για τους επισκέπτες του. Τόσες περιοχές με πλούτο ιστορικό, φυσικό, πολιτισμικό, περιμένουν να βγουν από την αφάνεια. Ο Καμαριώτης είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.
Μαζί δουλεύουμε για το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας. Για ένα Δήμο που στέκεται στο ύψος της ιστορικής του ταυτότητας. Ένα Δήμο που κατακτά την κορυφή, πρώτα στα μάτια των κατοίκων του. Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Γιατί αυτό που λείπει περισσότερο από το κάδρο είναι ο ίδιος ο δημότης και οι καθημερινές του ανάγκες».
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο αυτοδίδακτος γλύπτης Βασίλης Τριανταφυλλάκης απο το χωριό Άγιος Βασίλειος
Ο "Λάκης ο Υπάρχω" των ερτζιανών της πόλης του Ηρακλείου
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ