Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ξεκινά σήμερα το διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο "Ζώα συντροφιάς και άνθρωποι: κοινή ζωή - κοινή υγεία"

Ο Δήμος Χερσονήσου και το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, διοργανώνουν διήμερο με τίτλο "Ζώα συντροφιάς και άνθρωποι: κοινή ζωή - κοινή υγεία" (Παρασκευή 19/4 και Σάββατο 20/4/2019) στην αγγλικανική εκκλησία (πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών).


Η πρώτη μέρα είναι ένα μικρό εκπαιδευτικό σεμινάριο εθελοντών φιλοζωίας και δημοτικών υπαλλήλων σε θέματα προσέγγισης, πρώτων βοηθειών και τεχνικών καταμέτρησης αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ενημερώσετε πολίτες που γνωρίζετε ότι ασχολούνται με την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ώστε να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εκπαίδευση εφόσον το επιθυμούν (θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής).


Η δεύτερη μέρα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις ενέργειες των δήμων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και τους κοινούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν ζώα συντροφιάς και άνθρωποι. Στη διάρκεια της ενημέρωσης θα διατεθούν δωρεάν 125 microchips για τη σήμανση ζώων συντροφιάς.


Ξεκινά σήμερα το διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο "Ζώα συντροφιάς και άνθρωποι: κοινή ζωή - κοινή υγεία" 
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ