Επίσκεψη Νίκου Ηγουμενίδη στη Σταλίδα και στο εξεταστήριο-ιατρείο της Σταλίδας αρμοδιότητας Π.Ι. Μοχού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Νίκου Ηγουμενίδη στη Σταλίδα και στο εξεταστήριο-ιατρείο της Σταλίδας αρμοδιότητας Π.Ι. Μοχού

Την Σταλίδα και το χώρο του εξεταστήριου-ιατρείου της περιοχής επισκέφτηκε σήμερα σε προγραμματισμένη συνάντηση ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.


Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου κ. Ευθύμης Μουντράκης, ο ιατρός του Κ.Υ. Καστελίου κ. Γεώργιος Μαστοράκης,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μοχού κ. Μανόλης Μορφουλάκης, το μέλος της τοπικής κοινότητας Μοχού Νίκος Σταυράκης και το μέλος της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Χερσονήσου κ.Αντώνης Μπιτζαράκης.


Ο βουλευτής επισκέφτηκε τον χώρο εγκατάστασης του ιατρείου και συζήτησε πλευρές της λειτουργίας του. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα τοπικά θέματα της περιοχής που αφορούν και την δημοτική κοινότητα του Μοχού αλλά και ευρύτερα τα ζητήματα του τουρισμού στο Δήμο Χερσονήσου στα πλαίσια της αυξημένης τουριστικής κίνησης και των δυνατοτήτων της περιοχής.

Post Top Ad

.............