Ο Κώστας Φαραζάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ο Κώστας Φαραζάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Με έναν ακόμα αξιόλογο και ιδιαίτερα δραστήριο υποψήφιο ενισχύεται η παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Κώστα Φαραζάκη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κορφών, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Κώστας Φαραζάκης έχει επιδείξει πλούσιο και πολύπλευρο έργο, αφού αφουγκράζεται όλα τα ζητήματα του τόπου και με την μεθοδικότητα και την επιμονή που τον διακρίνει καταφέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και χαρακτηρίζεται ως ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης, με μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα καλό συνεργάτης, ιδιαίτερα δυναμικός και αποτελεσματικός, ο Κώστας Φαραζάκης συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του τη δυναμική της παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας επιτυχημένος Πρόεδρος, ένας άνθρωπος με πλούσια κοινωνική προσφορά, πολλές ικανότητες και ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στο ενεργητικό του, που μπορεί να συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Μαζί και με τον Κώστα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε αυτή την τόσο απαιτητική, δύσκολη αλλά και συνάμα συναρπαστική προσπάθεια να κάνουμε το Μαλεβίζι μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με διαφάνεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία, με σεβασμό στους συμπολίτες μας προχωράμε μπροστά! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Κώστα Φαραζάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Post Top Ad

.............