Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

«Ηράκλειο ενΑλλαγή»: Συνάντηση με το προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ

Με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συναντήθηκαν τα στελέχη της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Γιώργος Γαλενιανός και Σταυρούλα Μήλιου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες του Ηρακλείου.
Οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΝΗ ανέδειξαν ζητήματα όπως η έλλειψη χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, η καθαριότητα, τα αυξημένα δημοτικά τέλη, ο κακός φωτισμός, η έλλειψη υποδομών στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς, αλλά και η μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον «σταυρό» του Ηρακλείου. 

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν πρέπει να μένουν… κρυμμένα κάτω από το χαλί. Απαιτούνται, άμεσα, λύσεις για το ζήτημα της στάθμευσης, των σκουπιδιών, της βελτίωσης των υποδομών τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για όλα τα παραπάνω είναι η συνεχής επικοινωνία των επαγγελματιών και, γενικότερα, των πολιτών, με την δημοτική αρχή» ανέφεραν τα στελέχη της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή».
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - του Δημήτρη Σάββα
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ