Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

«Ηράκλειο ενΑλλαγή»: Συνάντηση με το προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ

Με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συναντήθηκαν τα στελέχη της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Γιώργος Γαλενιανός και Σταυρούλα Μήλιου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες του Ηρακλείου.
Οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΝΗ ανέδειξαν ζητήματα όπως η έλλειψη χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, η καθαριότητα, τα αυξημένα δημοτικά τέλη, ο κακός φωτισμός, η έλλειψη υποδομών στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς, αλλά και η μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον «σταυρό» του Ηρακλείου. 

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν πρέπει να μένουν… κρυμμένα κάτω από το χαλί. Απαιτούνται, άμεσα, λύσεις για το ζήτημα της στάθμευσης, των σκουπιδιών, της βελτίωσης των υποδομών τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για όλα τα παραπάνω είναι η συνεχής επικοινωνία των επαγγελματιών και, γενικότερα, των πολιτών, με την δημοτική αρχή» ανέφεραν τα στελέχη της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή».
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ