Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

«Ηράκλειο ενΑλλαγή»: Συνάντηση με το προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ

Με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συναντήθηκαν τα στελέχη της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Γιώργος Γαλενιανός και Σταυρούλα Μήλιου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες του Ηρακλείου.
Οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΝΗ ανέδειξαν ζητήματα όπως η έλλειψη χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, η καθαριότητα, τα αυξημένα δημοτικά τέλη, ο κακός φωτισμός, η έλλειψη υποδομών στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς, αλλά και η μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον «σταυρό» του Ηρακλείου. 

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν πρέπει να μένουν… κρυμμένα κάτω από το χαλί. Απαιτούνται, άμεσα, λύσεις για το ζήτημα της στάθμευσης, των σκουπιδιών, της βελτίωσης των υποδομών τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για όλα τα παραπάνω είναι η συνεχής επικοινωνία των επαγγελματιών και, γενικότερα, των πολιτών, με την δημοτική αρχή» ανέφεραν τα στελέχη της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ