Νέο δίκτυο ύδρευσης για Αμμουδάρα, Παλαιόκαστρο και Βαθειώτη στο Γάζι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Νέο δίκτυο ύδρευσης για Αμμουδάρα, Παλαιόκαστρο και Βαθειώτη στο Γάζι

 Συνεχίζονται τα σημαντικά έργα της ΔΕΥΑΜ – Αντικαταστάθηκε ένα παλιό δίκτυο που παρουσίαζε πολλές ζημιές – Δημιουργήθηκε νέο δίκτυο σε μια αστική περιοχή – Κώστας Μαμουλάκης: Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου

Στην αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης που κατεβαίνει από την περιοχή του Κουμπε και υδροδοτεί την Αμμουδάρα και το Παλαιόκαστρο, αλλά και στην κατασκευή νέου δικτύου στην οδό Κυβέλης, στην περιοχή Βαθειώτη στο Γάζι, προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α.Μ.


Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από πόρους και μέσα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με στόχο τόσο την εξοικονόμηση νερού από τις διαρροές, όσο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας κατοίκων και επιχειρηματιών των παραπάνω περιοχών. Τα συγκεκριμένα έργα, εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα που υλοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αντικαταστήσει πολλά χιλιόμετρα δικτύων στο Γάζι αλλά και σε οικισμούς του Δήμου Μαλεβιζίου.

Της εργασίες στην περιοχή Βαθειώτη επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννη Ντουλάκη και τον Δ/ντη της δημοτικής επιχείρησης Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και σε δηλώσεις του τόνισε:«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου. Το συγκεκριμένο κεντρικό δίκτυο εξαιτίας της παλαιότητάς του, παρουσίαζε συνεχώς ζημιές και διαρροές, ενώ στην περιοχή της οδού Κυβέλης, ικανοποιήσαμε ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων, κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, όλα τα στελέχη και το προσωπικό της δημοτικής μας επιχείρησης, που με ίδιους πόρους και μέσα κατάφεραν αυτά τα αποτελέσματα».

Post Top Ad

.............