Εκδήλωση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάτων για την ενδοοικογενειακή βία και τον σχολικό εκφοβισμό από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Εκδήλωση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάτων για την ενδοοικογενειακή βία και τον σχολικό εκφοβισμό από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανάτων ενημερωτική συνάντηση- παρουσίαση με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία και Σχολικός Εκφοβισμός». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και με την υποστήριξη του επιστημονικού προσωπικού του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ηρακλείου, η λειτουργία του οποίου συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Οι κάτοικοι του οικισμού των Αθανάτων παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από την Αντιδήμαρχο για τις παροχές, το δίκτυο και τις δράσεις των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.
Επόμενος σταθμός της ενημερωτικής αυτής δράσης της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη.

Post Top Ad

.............