Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και Δίκτυα διανομής

Ο Δήμος Ηρακλείου για ακόμα μία χρονιά συμμετείχε με περίπτερο στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και Δίκτυα διανομής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.


Παραγωγοί, όσοι ασχολούνται με τη μεταποίηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους ξενοδοχείων και δικτύων διανομής με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία για την προώθηση των τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της Κρήτης κατά τη διάρκεια της νέας τουριστικής περιόδου.
Στο Φόρουμ παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου κ. Νίκος Φακουρέλης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηρακλείου.


Ο Δήμος Ηρακλείου, εξάλλου, στηρίζει εκδηλώσεις ενώ συμβάλλει ουσιαστικά και με δικές του σημαντικές πρωτοβουλίες στην εξωστρέφεια και στην προβολή των τοπικών προϊόντων, στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας αλλά και της ελληνικής φιλοξενίας. Αγροτικά προϊόντα, τουρισμός, Πολιτισμός και Γαστρονομία αποτελούν κρίκους μιας κοινής προσπάθειας αλλά και βασικές προτεραιότητες του Δήμου Ηρακλείου.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ