Σεμινάριο με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”, από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων σήμερα Παρασκευή 5 και 6 Απριλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Σεμινάριο με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”, από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων σήμερα Παρασκευή 5 και 6 Απριλίου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ. στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόληψης και Αγωγής Υγείας , πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας , σε Φροντιστές Ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και σε Εθελοντές υγείας .
Στόχος του σεμιναρίου είναι η έγκυρη ενημέρωση για τις ανοϊκές νόσους, με σκοπό τόσο την εκπαίδευση και την στήριξη των καταρτιζομένων όσο και τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής των ασθενών .
Το σεμινάριο εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί από την κ. Άννα Παγοροπούλου, Επίκουρος Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στις 5 και 6 Απριλίου ώρα 9:30πμ -12:30 μμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων .
Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του Κέντρου Ημέρας Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Χανίων. Εισηγήτρια η κ. Μαρία Γλυνιαδάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΔΟΚΟΙΠΠ στα τηλ 2821341628 -2821341630.

Σεμινάριο με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”, από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων σήμερα Παρασκευή 5 και 6 Απριλίου

Post Top Ad

.............