Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του υποψηφίου δημάρχου Σητείας κυρίου Νίκου Καραμανωλάκη


Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του υποψηφίου δημάρχου Σητείας κυρίου Νίκου Καραμανωλάκη.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα γραφεία του εκλογικού τμήματος όπου παρακολούθησε την ομιλία του κυρίου Καραμανωλάκη όπου και ανακοίνωσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην κάθοδο του για την διεκδίκηση του δήμου, καθώς επίσης και το όραμα του για το αύριο αυτού του τόπου.

΄

Ο κύριος Καραμανωλάκης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο και με συγκεκριμένες προτάσεις εξήγησε στον κόσμο τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης τους.
Η αγάπη του και η συνεχής του προσπάθεια καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους πολίτες της Σητείας έχει φανερωθεί εδώ και χρόνια, τόσο με τις σημαντικές παρεμβάσεις του στα κοινά όσο και με την επαγγελματική του δραστηριότητα όπου η δωρεάν κοινωνική του προσφορά έχει οδηγήσει ένα βήμα παρακάτω τον κοινωνικό ιστό.
Με εντιμότητα και με εθελοντική προσπάθεια όλης της ομάδας ο κύριος Καραμανωλάκης μακριά απο κομματικούς σωλήνες, χωρίς υπόγειες διαδρομές και με την εντιμότητα του χαρακτήρα του ζήτησε την στήριξη όλης της κοινωνίας με μοναδικό σκοπό μια καλύτερη Σητεία.ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ