Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διασυλλογικός Ιστιοπλοικός αγώνας κλάσης J/24 «Κυπελλο Γαζίου».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας για τη χρονιά στην κλάση J/24 «Κύπελλο Γαζίου».
Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και με μεγάλη ποικιλία, με αρκετά ισχυρό άνεμο την πρώτη μέρα και ηπιότερο τη δεύτερη ημέρα, επιτρέποντας τη διεξαγωγή 6 συνολικά ιστιοδρομιών. Την Πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ του ΙΟΑΝ με κυβερνήτη τον Άνθιμο Νικολαΐδη και πλήρωμα τους Δ. Αλτσιάδη, Μ. Πασαμιχάλη, Α. Αγραφιώτη και Β. Παπαδάκη. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος ANASSA του ΙΟΗ με κυβερνήτη τον Νικόλα Καπνίση και πλήρωμα τους Ν. Βερβελάκη, Ε. Συγγελάκη, Σ. Ταβλα, Μ. Σουρλίγκα και την τρίτη θέση κατέκτησε το σκάφος Physalia-Physalis του Πανεπιστημίου Κρήτης με κυβερνήτη τον Μάριο Ρούσση και πλήρωμα τους Γ. Καπετανάκη, Χ. Εφραίμογλου, Γ. Ράλλη, Π. Τραχανιά και Γ. Πετεκίδη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΓΚ Χάρης Μαμουλάκης πραγματοποίησε την απονομή και ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Επιτροπής αγώνα Ρούλα Φλουρή για την εξαιρετική διοργάνωση καθώς και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.
Το ΔΣ του ΝΟΓΚ ευχαριστεί και τους χορηγούς του ομίλου και ιδιαίτερα την ANEK-BLUESTAR Ferries για τη στήριξη στις μετακινήσεις.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ