Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Νίκος Ηγουμενίδης: Επισφραγίζεται η ένταξη του Κρουσώνα στο «Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποδομών Λυμάτων»

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση έργων λυμάτων σε οικισμούς της χώρας, μεταξύ αυτών και στον Κρουσώνα, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε:


«Με την σημερινή επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος σχετικά με την ένταξη σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 14 οικισμών της χώρας, μεταξύ αυτών και του Κρουσώνα του Νομού Ηρακλείου, επισφραγίζεται η επίσπευση αναγκαίων κομβικών έργων που αφορούν την θωράκιση τόσο της δημόσιας υγείας, όσο και της προστασίας του περιβάλλοντος στην περιοχή.

Έχει ειδική σημασία ότι το Υπουργείο ανακοίνωσε μέσα από μια διαφανή και αξιόπιστη μεθοδολογία την ένταξη στο Πρόγραμμα «Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποδομών Λυμάτων» συμπεριλαμβάνοντας και τον Κρουσώνα με αποτέλεσμα την επιτυχή ένταξή του στον σχετικό κατάλογο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας.

Με άλλα λόγια, στον αντίποδα όσων προηγήθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες και μέσα από διαφανείς διαδικασίες, αποφεύγοντας τυχόν επιβολή προστίμων, σημαντικά και αναγκαία έργα της χώρας που αφορούν την διασφάλιση και προάσπιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών μπαίνουν επιτέλους σε πραγματική τροχιά υλοποίησης».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............