Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Εργασίες ανάπλασης στον Καμαριώτη του δήμου Μαλεβιζίου

Εκτεταμένες πλακοστρώσεις με τοπική πέτρα στον γραφικό οικισμό – Κώστας Μαμουλάκης: Δίνουμε ζωή στην ενδοχώρα με έργα ουσίας και ενίσχυσης της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση έρχεται το έργο ανάπλασης του Καμαριώτη, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, που βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών και επιλογής αναδόχου.

Στο συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η πλακόστρωση των δημοτικών δρόμων του οικισμού με φυσική, ορθογωνισμένη τοπική πέτρα, κάτι που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα του γραφικού χωριού του Μαλεβιζίου, κάνοντάς τον ακόμα πιο φιλικό και ελκυστικό.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκη τόνισε: «Ο Καμαριώτης είναι ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά του Μαλεβιζίου. Ένα χωριό με ιστορία και παράδοση που μας κάνει όλους υπερήφανους, γραφικό και ελκυστικό σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Με την παρέμβασή μας αυτή, η οποία έρχεται να προστεθεί στα έργα που έχουμε ήδη ολοκληρώσει στον Καμαριώτη, αλλάζουμε ριζικά την εικόνα του, βελτιώνουμε την λειτουργικότητά του και ενισχύουμε την αναπτυξιακή του προοπτική. Παράλληλα, κάνουμε πράξη την ισόρροπη και πολύπλευρη ανάπτυξη, που ήταν και παραμένει βασική μας προτεραιότητα.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του και σε αυτό το έργο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Πιτσούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη. τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Λάμπρο Βαμβακά και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σταύρο Τζεδάκη που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Μιχαλάκη και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............