Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Νέος διαδραστικός κύκλος συνεργασιών και δικτύωσης για την οργάνωση δράσεων με στόχο την ουσιαστική Ισότητα των Φύλων από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας

Με αφορμή την «8η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας – Δ.ΕΠ.ΙΣ του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση δικτύωσης αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.


Αναλυτικότερα, η Δ.ΕΠ.ΙΣ. ολοκληρώνοντας τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο πρωτοβουλιών με θέμα «Κάθε Γυναίκα ... Άξια Λόγου», ανοίγει έναν νέο διαδραστικό κύκλο συνεργασιών και δικτύωσης με ομάδες, συλλόγους, φορείς και πολίτες για την οργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης, ενδυνάμωσης, ενημέρωσης και κινητοποίησης με στόχο την Ισότητα των Φύλων στην πράξη.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ενώ για τις δράσεις και τους στόχους του νέου κύκλου συνεργασιών και δικτύωσης θα μιλήσει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Μαρία Καναβάκη. Στις δράσεις της ΔΕΠΙΣ θα αναφερθεί και το μέλος της επιτροπής Ασπασία Βασιλάκη.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............