Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Ο Φώτης Τρυπιδάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα δραστήριος και αξιόλογος υποψήφιος, ενισχύει με τη δυναμική του την παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.


Πρόκειται για τον Φώτη Τρυπιδάκη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Φώτης Τρυπιδάκης είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρουσώνα, ιδιαίτερα δυναμικός και αποτελεσματικός στην άσκηση των καθηκόντων του, αλλά και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ασχολείται ενεργά με τα θέματα της τοπικής κοινότητας, γνωρίζει καλά όλα τα ζητήματα του τόπου και έχει τη διάθεση αλλά και τη δυνατότητα, να προσφέρει στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα ιδιαίτερα δυναμικός και αξιόλογος συνεργάτης, ο Φώτης Τρυπιδάκης, ενισχύει με την προσωπικότητά του τη δημοτική μας παράταξή, «Νέοι Δρόμοι». Ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στον τόπο μας, που έχει δείξει τις ικανότητές και την αποτελεσματικότητά του, που αγωνίζεται καθημερινά για τους συμπολίτες του. Μαζί και με τον Φώτη, συνεχίζουμε την όμορφη αυτή προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας μπροστά και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Μαλεβιζίου. Με σεβασμό και αξιοπιστία, με σκληρή, μεθοδική δουλειά και υπευθυνότητα. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Φώτη Τρυπιδάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............