Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Νέα μηχανήματα έργου και εξοπλισμός στον Δήμο Μαλεβιζίου

Ένας φορτωτής και ένα καλαθοφόρο ενισχύουν τον δημοτικό στόλο οχημάτων – 212.400 ευρώ ο προϋπολογισμός – Κώστας Μαμουλάκης:Γινόμαστε ακόμα πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί


Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού για τον Δήμο Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 212.400 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για την ενίσχυση του Δήμου Μαλεβιζίου με έναν φορτωτή εκσκαφέα και ένα καλαθοφόρο όχημα, μαζί με τον εξοπλισμό τους, με στόχο την βελτίωση του παραγόμενου έργου, την ευελιξία και την αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Προχωράμε στην ενίσχυση του δημοτικού στόλου οχημάτων, με μηχανήματα που μας είναι απαραίτητα και γινόμαστε ακόμα πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις μας. Πρόκειται για ένα ακόμα έργο που συγχρηματοδοτείται από το δημοτικό μας ταμείο, από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, χρήματα δηλαδή των δημοτών, που τα διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο και τα επιστρέφουμε ξανά στους συμπολίτες μας.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω την έγκαιρη και αποτελεσματική ανταπόκριση και σε αυτήν την περίπτωση, του προγράμματος Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών. Ενός προγράμματος που δίνει λύσεις σε βασικούς τομείς της λειτουργίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο και αξιοποιούμε με κάθε ευκαιρία, γι’ αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για το άριστο αποτέλεσμα».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............