Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος, δυναμικός και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσαγκαράκη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολείται ήδη με τα κοινά, έχει προσφέρει στον τόπο και έχει τις δυνατότητες αλλά και τη διάθεση να ενισχύσει ουσιαστικά την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ενισχύει με την εμπειρία και τον ενθουσιασμό του τη δημοτική μας παράταξή, «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, με όρεξη για δουλειά, κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και με πολλές ικανότητες. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο και αποτελεσματικό αγώνα που φέρνει το Μαλεβίζι στην κορυφή των εξελίξεων, πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο στις εξελίξεις. Με σεβασμό στην κοινωνία μας και στους ανθρώπους του τόπου, φαντασία και δημιουργικότητα και πάντοτε μέσα από ανοιχτές διαδικασίες και αγαστές συνεργασίες, συνεχίζουμε την πορεία μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Γιώργο Τσαγκαράκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ