Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Τελευταίες εργασίες στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου πριν τις δυο συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ

Το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ Μηνά Καπετανάκη, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Μεγάλη Αίθουσα του Πολιτιστικού, ενόψει των δυο συναυλιών της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, στις 8 και στις 9 Μαρτίου.


Όπως διαπίστωσε με ικανοποίηση, ο χώρος είναι πλέον σχεδόν έτοιμος για να υποδεχτεί το κοινό. Όπως δήλωσε μετά την επίσκεψη: «Τώρα που η Μεγάλη Αίθουσα έχει ολοκληρωθεί, καθίσταται φανερό ότι πρόκειται για μια από τις ωραιότερες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα! Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν, ωστόσο η δυσκολότερη φάση του έργου επί της ουσίας έχει τελειώσει.


Τώρα ξεκινά ακόμα ένα δύσκολο εγχείρημα, στο οποίο θα χρειαστεί η συμβολή όλων μας: να καταστήσουμε το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό, όχι μόνο της Κρήτης μα ολόκληρης της Μεσογείου.
Είμαστε αισιόδοξοι, ότι με την καθοδήγηση του κ. Μύρωνα Μιχαήλιδη, θα τα καταφέρουμε και ως προς αυτό».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............