Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Τελευταίες εργασίες στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου πριν τις δυο συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ

Το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ Μηνά Καπετανάκη, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Μεγάλη Αίθουσα του Πολιτιστικού, ενόψει των δυο συναυλιών της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, στις 8 και στις 9 Μαρτίου.


Όπως διαπίστωσε με ικανοποίηση, ο χώρος είναι πλέον σχεδόν έτοιμος για να υποδεχτεί το κοινό. Όπως δήλωσε μετά την επίσκεψη: «Τώρα που η Μεγάλη Αίθουσα έχει ολοκληρωθεί, καθίσταται φανερό ότι πρόκειται για μια από τις ωραιότερες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα! Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν, ωστόσο η δυσκολότερη φάση του έργου επί της ουσίας έχει τελειώσει.


Τώρα ξεκινά ακόμα ένα δύσκολο εγχείρημα, στο οποίο θα χρειαστεί η συμβολή όλων μας: να καταστήσουμε το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό, όχι μόνο της Κρήτης μα ολόκληρης της Μεσογείου.
Είμαστε αισιόδοξοι, ότι με την καθοδήγηση του κ. Μύρωνα Μιχαήλιδη, θα τα καταφέρουμε και ως προς αυτό».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ