Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Χαιρετισμός Δημάρχου Ηρακλείου στην Σύνοδο των Πρυτάνεων

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου στον Άγιο Πέτρο των Δομινικανών , στην 90ο Σύνοδο των Πρυτάνεων, η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η προσφορά των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αποτελεί ένα θεμελιακό πεδίο της χώρας μας. Στα χρόνια της πολυμέτωπης κρίσεως που βιώνουμε, η πανεπιστημιακή κοινότητα, παρά τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες, τα οικονομικά προβλήματα, τα δυσεπίλυτα θέματα της δημοσίας διοικήσεως, που όλοι γνωρίζουμε, στάθηκε στο ύψος που χρειαζόταν η κοινωνία μας, συνέβαλε καθοριστικά στην συνοχή και στην πρόοδό της. Και ευελπιστούμε όλοι, ότι θα επιλυθεί το μεγάλο ζήτημα της αναγκαστικής –για επιβεβλημένους εργασιακούς λόγους– αποδημίας των νέων επιστημόνων μας, που η εξαιρετική συγκρότησή τους, οφείλεται στην εκπαιδευτική επάρκεια και ποιότητα των πανεπιστημιακών μας διδασκάλων.


Σας καλωσορίζουμε στο Ηράκλειο. Ευχόμαστε: η Σύνοδος Πρυτάνεων και Αντιπρυτάνεων, Προέδρων και Αντιπροέδρων Δ.Ε., που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πόλη μας, να είναι επιτυχής, και να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που προσδοκείτε».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............