«Έφυγε» απο την ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

«Έφυγε» απο την ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε ηλικία 88 ετών. Ο «τυφώνας», όπως τον αποκαλούσαν, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του Παύλου και σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο του τρίτου αδερφού, Κώστα Γιαννακόπουλου, απεβίωσε.
Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Υγεία από τις 16 Ιανουαρίου. Η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση του προβλήματος και της περιπέτειας αίτημα που έγινε σεβαστό απ’ όλους.

Η ανακοίνωση από το Νοσοκομείο «Υγεία» αναφέρει:
«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και ανέλαβε μαζί με τον αδερφό του Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Υπήρξε πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά τμήματα του συλλόγου όπως το βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Επί των ημερών Θανάση και Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σάρωσε του τίτλους, κατακτώντας έξι τρόπαια Ευρωλίγκας.
Ήταν μέλος οικογένειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ.

Post Top Ad

.............