Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Αλλάζει εικόνα το παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης στο παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας που αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά το συγκεκριμένο τμήμα της πόλης.
Συγκεκριμένα οι εργασίες περιλαμβάνουν κατεδάφιση του τοιχίου από τη μεριά του δρόμου, κατασκευή νέου τοιχίου και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων. Επιπλέον θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα και θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή πεζοδρομίων στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

Ο  Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:
«Μένοντας πιστοί στις υποσχέσεις προς τους δημότες μας υλοποιούμε ακόμα ένα έργο στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας που συμβάλλει όχι μόνο στην ανάδειξη του σημείου αλλά και στη συνολική αναβάθμιση της πόλης της Ιεράπετρας.
Μετά την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων, τις εργασίες πρασίνου και τις πολλαπλές στοχευμένες παρεμβάσεις προχωράμε σε αυτές τις νέες εργασίες που αλλάζουν εντελώς την εικόνα ενός πολυσύχναστου τμήματος του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας.
Με την απομάκρυνση του προπονητηρίου που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα ικανοποιείται ακόμα ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ιεράπετρας από την παρούσα Δημοτική Αρχή, με στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών και την αναβάθμιση της συνολικής εικόνας του παραλιακού μετώπου.»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ