Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΠΑΚΙ ΚΡΗΤΗΣ

Πεντανόστιμη σούπα που θα φτιάξετε πολύ εύκολα με βασικά υλικά το καρότο και κρητικό απάκι. Θα τη γαρνίρετε με μαϊντανό, λίγο απάκι και δροσερό γιαούρτι.

Διαβάστε τη συνταγή για την καροτόσουπα με απάκι Κρήτης:
Μερίδες : 4
Χρόνος προετοιμασίας : 10m
Χρόνος ψησίματος : 60m
Έτοιμο σε : 1:10 h
Υλικά συνταγής:
  • 1 κιλό καρότα τρυφερά, σε μέτρια κομμάτια
  • 250γρ. απάκι Κρήτης, σε μικρά καρέ
  • 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια, σε ψιλά καρέ
  • 2 πατάτες μέτριες, ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
  • 1200ml ζωμό κρέατος (ή λαχανικών)
  • 1 κρόκο αβγού
  • 100γρ. γιαούρτι
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Για το σερβίρισμα:
  • 4 – 6 κουτ. σούπας γιαούρτι
  • 3 κουτ. σούπας φύλλα από μαϊντανό, ψιλοκομμένο

  • http://www.fimes.gr/
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

    .........
    ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............