Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου.

Η ομάδα «Εμείς κι Εμείς» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου  και του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνουν το 10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου.
Το 10ο Παιδικό Κυνήγι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πλατεία Ελευθερίας και θα έχει τίτλο «Dr.Χάνταξ και LadyCandia, εναντίον Σκιάς: Το Πετράδι του Κάστρου». Το Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού απευθύνεται σε μαθητές Ε’, Στ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας σε οριοθετημένο και ελεγχόμενο χώρο. Η ώρα έναρξης είναι στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, στη Λότζια και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας.
Σκοπός του είναι μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες μαθητές να ανακαλύψουν την πόλη, να γνωρίσουν σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της, ενώ παράλληλα να μάθουν άγνωστες πτυχές του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Στόχος του είναι πέρα από τη διασκέδαση, η διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων, η μάθηση, αλλά και η συλλογή πλούσιων εμπειριών.
Την ίδια ημέρα θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες στην Πλατεία Δασκαλογιάννη από τους προσκόπους για παιδιά Α΄ έως Δ΄ Δημοτικού, καθώς και από άλλους φορείς σε διάφορα σημεία της πόλης.
Με εκτίμηση,
Η Διοργανώτρια Ομάδα του 10ου Παιδικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου
ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............